23.06.2022 Turnwedstrijden in Stadskanaal

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd voor onze recreatie meiden: Anna Wubs, Bo Schoot  en Brandy Sassen hadden hun wedstrijd in De Spont te Stadskanaal. Het was een mooie kleine wedstrijd maar ook was het ontzettend warm in de zaal.

Anna begon als eerste in de wedstrijd. Anna turnt nog niet zo lang met leertjes op brug en dat was dus even wennen. Op sprong behaalde ze een mooie twaalfde plek en met haar team mocht ze een bronzen medaille in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!

Brandy had een beetje last van de warmte en was niet helemaal fit. Ze viel van de balk en dat kostte haar helaas een podium plek. Desondanks heeft ze het verder keurig gedaan en haalde ze op vloer een mooie tweede plek. In de totale wedstrijd eindigde ze als vijfde en daar kan ze trots op zijn.

Bo had daarentegen een geweldige dag. Wat bij de lessen nog wel eens verkeerd ging bij vloer, brug en balk, ging nu perfect. Op de brug haalde ze zelfs de eerste plaats! In de totale wedstrijd eindigde Bo als tweede. Proficiat!

Brandy en Bo haalden met hun team de eerste plek, super gedaan!

We kunnen terugkijken op een mooi wedstrijdseizoen en nemen alle plussen en minnen mee naar het volgende seizoen. Miren en Martien bedankt voor het begeleiden van de meiden en SV Blijham en MGV Middelstum voor de samenwerking.

Bestuur CSVO