02.04.2022 Turnwedstrijden CSVO in Uithuizen

Afgelopen zaterdag, 26 maart, was het dan zover. Sinds lange tijd was er weer een turnwedstrijd.
In Uithuizen hadden vijf turnsters van CSVO hun eerste wedstrijd van het seizoen.


In de categorie Team niveau 5 deden mee: Femke Roelfsema , Marit Verhoeven, Norah Sterenborg en Fiona Paap en ze behaalden als team een mooie vierde plaats.

Daarnaast werden er ook per individu scores behaald. Femke liet op vloer een keurige oefening zien en behaalde op dit onderdeel een veertiende plek. Op alle toestellen is ze 18e geworden in de wedstrijd. Marit heeft een mooie dertiende plek behaald. Tijdens de wedstrijd liet zij twee nette sprongen zien en werd ze negende op dit toestel.

Norah behaalde de veertiende plaats. Op brug liet zij een sterke oefening zien en dat werd beloond met een vierde plek op dit toestel. Fiona behaalde ondanks een val een tweede plaats op balk. In de totale wedstrijd werd ze vijfde en daarmee heeft ze zich waarschijnlijk geplaatst voor de finale. Proficiat!

In wedstrijd 3 categorie Team supplement G deed Mariëlle mee. Ze behaalde met haar groep de eerste plek. Individueel behaalde ze een twaalfde plaats. Op vloer zette ze een keurige oefening neer en werd daarmee derde.

Alle meiden hebben het goed gedaan en daarmee was het een geslaagde wedstrijd.

Martien en Miren bedankt voor het begeleiden van de meiden!