15.06.2017 Turnfinales in Uithuizen

Zaterdag 10 juni was het dan zover. Finale turnen in Uithuizen. CSVO deed hier met 6 meiden aan mee. De meiden deden het naar behoren, waarbij Danniek Meinders en Allyta Heun het podium wisten te halen.

Als eerste mocht Naomi haar wedstrijd turnen. Zij turnde een nette wedstrijd met twee keurige sprongen. Op de balk nam ze extra risico door nieuwe elementen te laten zien. Naomi behaalde uiteindelijk de zestiende plaats.

Jolien turnde een zeer nette oefening op brug en vloer. Op sprong ging het even mis, hier maakte ze een foutje. Ze eindigde op de zeventiende plaats.

Wendy turnde een mooie wedstrijd, ondanks dat het onthouden van de oefening niet helemaal vlekkeloos ging. Ze behaalde zelfs een eerste score op sprong en eindigde zo op de negende plaats.

Danniek turnde op brug een geweldige oefening en haalde hiermee de hoogste score. Op vloer was ze een stukje van haar oefening kwijt. Desondanks behaalde zij een keurige derde plaats.

Nadine turnde een stabiele wedstrijd, met een hele nette oefening op brug en vloer. Op vloer behaalde zij zelfs een vierde score. Nadine eindigde op een goede tiende plaats.

Allyta begon haar wedstrijd erg sterk. Helaas ging zij op vloer door haar enkel maar ze gaf niet op. Desondanks haalde zij op vloer een eerste score. Haar goede turnen en doorzettingsvermogen leverde haar een tweede plaats op.

Alle meiden hebben op hun eigen niveau ontzettend goed geturnd. CSVO bedankt Dorien en Martien voor het begeleiden van de meiden en Ina voor het jureren.

Op de foto's: Danniek Meinders als nummer drie en Allyta Heun als tweede.