22.08.2020 Ter Apel wint Nederlagentoernooi (upd.)

Voetbalvereniging Ter Apel is winnaar geworden van het Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi van Onstwedder Boys. Ter Apel wist als enige vereniging de Boys op een nederlaag te trakteren.

Ter Apel is ook de eerste tegenstander van Onstwedder Boys. Donderdagavond 13 augustus wordt er onder tropische temperaturen gespeeld. De Boys spelen een goede eerste helft waarin twee keer wordt gescoord. De  1 - 0 komt van de voet van Rutgert Tipker en de 2 - 0 door Gerko Scheper na een fraaie voorzet van Gerben Meems. In de tweede helft blijkt Ter Apel de meest fitte ploeg en scoort maar liefst vier keer, waardoor de eindstand 2 - 4 wordt.

Donderdag 20 augustus is Sellingen de tweede tegenstander. Sellingen speelt net als Ter Apel in de derde klasse van het zondag amateurvoetbal. Deze wedstrijd eindigt in een 1 - 1 gelijkspel, een stand die bij rust al wordt bereikt. Het enige doelpunt voor de Boys komt op naam van Sven Jaegers

Zaterdag 22 augustus is Wedde de laatste tegenstander. Voor rust weten de Boys twee keer te scoren. De 1 - 0 wordt gemaakt door Anne Wilzing na een verdedigingsfout bij Wedde. Vlak voor rust maakt Sven Jaegers de 2 - 0 via een kopbal. Onstwedder Boys krijgt veel kansen om de score op te voeren, maar keeper Jarno Kip van Wedde weet een aantal keren fraai redding te brengen. Na rust scoort Gerko Scheper het derde doelpunt. Bij 3 - 0 blijft het, want een kwartier voor tijd wordt de wedstrijd gestaakt vanwege een zware beenblessure bij een speler van Wedde.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van de Boys is een bekerwedstrijd op zaterdag 5 september. Mussel is op De Boskamp dan de tegenstander.