30.07.2012 Kampioenen De Driesporen

Paardensportverening De Driesporen heeft zich het afgelopen weekend tijdens de Groninger kampioenschappen dressuur in Haren goed gemanifesteerd. Evelyn Speelman en Ann Wessels gingen beiden met de hoogste eer strijken.

Nadat Ann in de voorronden met het paard Benice H van Egbert en Harma Huiting, als derde eindigde won ze de finale in de M2 overtuigend met een nette en goed afgewerkte proef. Hiervoor scoorde ze een percentage van 63. Ze liet daarmee de nummer 2 met 61,5% ruim achter zich.

De jonge Evelyn Speelman heeft met haar pony Sjors een prima prestatie neer gezet door ook als eerste te eindigen in de klasse L1. Evelyn scoorde maar liefst 63,67 en liet de concurrentie (60%) ruim achter zich.

Maryam Sandee viel in de de klasse B in de prijzen. Zij kwam met Combeau net 0,67% tekort en werd daarmee tweede en reservekampioen.

Jarmilla Petterson kwam met drie verschillende paarden in drie klassen uit. Met Woody eindigde zij als derde de Z2 dressuur en met Don Chello eindigde ze eveneens als derde in de klasse ZZ licht.

Bij het springen waren er dit jaar geen prijzen weggelegd voor de Onstwedder ruiters. De beste prestatie werd geleverd door de jonge Emile Drenth. Bij de pony eindigde hij in het B springen als vierde.   
   
Alle uitslagen