23.01.2018 Slechts één punt voor VCO Dames 1

In de thuiswedstrijd tegen de dames van Sleen hebben de dames van VCO’72 afgelopen zaterdag  één puntje weten te behalen. Sleen won de wedstrijd verdiend met 3 - 1, waardoor de VCO-dames op de tiende plaats in de poule blijven staan.

In deze belangrijke wedstrijd voor VCO’72, werd de eerste set na een voorsprong van 22 - 19 uiteindelijk verloren met 23 - 25. Een slordig begin, wat jammer was voor het vervolg van de wedstrijd. In de tweede set begon de ploeg uit Onstwedde zwak. Er werden veel fouten gemaakt met de passing, terwijl ook de aanval niet uit de verf kwam, waardoor de ploeg halverwege de set tegen een achterstand van tien punten aankeek. Door een goede serie opslagen van o.a. Britt Mulder lukte het om de achterstand te verkleinen tot twee punten, maar uiteindelijk ging ook deze set verloren: 20 - 25.

In de derde set was het spel  van de VCO-dames een stuk beter, terwijl de jonge ploeg uit Sleen dit keer veel fouten maakte. Zo werd de deze set met 25 - 21 gewonnen door VCO’72. Helaas kon VCO’72 in de vierde set de aanvalskracht van Sleen niet naar behoren verwerken, waardoor deze laatste set  ruimschoots met 16 - 25 werd verloren.

Met slechts één punt uit de laatste twee wedstrijden staat de ploeg uit Onstwedde in de gevarenzone. Hopelijk halen ze aanstaande vrijdag in Westerbork tegen Quinto een goed resultaat, waardoor ze de mogelijkheid hebben om naar de negende plaats te klimmen.