11.11.2017 Ruime winst voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft de inhaalwedstrijd tegen ONR zaterdagmiddag ruimschoots gewonnen. In Roden werd het 5 - 1 voor de ploeg van Richard Streuding. Bij rust stond het nog 1 - 1.

Onstwedder Boys speelde zaterdagmiddag in Roden zeker geen beste wedstrijd, maar was wel de meest effectieve ploeg. In de eerste helft gaat er aan beide kanten veel fout. Veel passes komen niet aan en er zijn weinig kansen. ONR komt op voorsprong als Sven Buigholt uit een corner de bal binnen tikt. Vlak voor rust komt Onstwedder Boys op gelijke hoogte via Gerko Scheper.

In de tweede helft slaat Onstwedder Boys in het laatste kwartier toe en scoort maar liefst vier keer. Harm Visser brengt de Boys met een prachtige stiftbal op voorsprong, terwijl even later Rutgert Tipker van dichtbij de 1 - 3 maakt. Gerwin de Wijk scoort het vierde doelpunt na een mooie steekpass van Harm Visser en in de laatste minuut maakt Gerko Scheper nog zijn tweede doelpunt van de middag. Hij schiet uit een voorzet eerst op de paal, maar weet in de rebound wel te scoren en zorgt zo voor de 1 - 5  eindstand.

Onstwedder Boys staat door dit resultaat op een keurige zesde plaats met elf punten uit zeven wedstrijden. Komende zaterdag speelt de ploeg opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander is dan Aduard 2000. De wedstrijd begint om 14.30 uur.