12.05.2018 Ruime nederlaag Onstwedder Boys

Onstwedder Boys is zaterdagmiddag in en tegen Niekerk tegen een forse nederlaag aangelopen. Het werd maar liefst 8 - 2 voor de ploeg uit het Westerkwartier. Bij rust keek de ploeg uit Onstwedde tegen een 4 - 2 achterstand aan.

Na een half uur spelen stond Niekerk al met 3 - 0 voor, waarna Jelle de Vries iets terug kon doen namens de Boys. Vervolgens werd het snel daarna 4 - 1. Vlak voor rust scoorde Gerko Scheper het tweede doelpunt voor Onstwedder Boys en daarmee werd de ruststand bepaald op 4 - 2.

In de tweede helft ging Niekerk door met scoren en vielen de doelpunten af en toe wel erg gemakkelijk. Onstwedder Boys kwam er niet meer aan te pas. Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer/coach Richard Streuding de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander is Mamio uit Groningen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.