16.05.2023 Provinciaal Kampioenschap Turnen

Afgelopen zaterdag was het zover, de meerkamp finale turnen in Stadskanaal. Fiona Paap, Marit Verhoeven en Mariëlle Groenhof hadden zich namens CSV Onstwedde hiervoor geplaatst, hetgeen op zich is al een mooie prestatie was!

In de eerste wedstrijd deed Fiona mee ( niveau 4). Op sprong liet zij twee keurige sprongen zien en behaalde op dit toestel een verdiende eerste plaats. Ook op brug, vloer en balk ging het lekker. De scores onderling lagen dicht bij elkaar en het was dus best spannend. Fiona behaalde over de gehele wedstrijd een uitstekende tweede plaats.

In wedstrijd 3 was Marit ( niveau 5) aan de beurt. Hierbij was de concurrentie groot, want er deden maar liefst 32 turnsters mee. Marit liet een mooie stabiele balkoefening zien en eindigde op dit toestel als zevende. Over de gehele wedstrijd behaalde zij de zestiende plaats. Een hele mooie prestatie!

Mariëlle ( niveau junior G) was in de derde wedstrijd aan de beurt. Op vloer liet zij een prachtige nette oefening zien die werd beloond met een eerste plaats. Ook op de rest van de toestellen turnde zij naar behoren. Helaas viel ze met een vierde plaats net buiten de prijzen.

Miren bedankt voor het begeleiden van de meiden en Ina voor het jureren.