22.04.2016 Uitslagen plaatsingswedstrijden CSVO

Afgelopen zaterdag 16 april was al weer de laatste plaatsingswedstrijd voor de provinciale kampioenschappen die op 21 mei in Uithuizen worden gehouden. De meiden van CSVO lieten op de balk, vloer, brug en bij sprong zien wat ze allemaal konden.

In de eerste ronde turnde Carolien Meesters een goede wedstrijd, waarmee ze zich net plaatste voor de finale. Maaike Reints en Miren Nieuwenhuis turnden beide één van hun allerbeste beste wedstrijden, wat resulteerde in respectievelijk een tweede en een derde plaats op het podium. Beide meiden hebben zich hiermee geplaatst voor de finale.

In de tweede ronde behaalde Annelie Wever een derde plaats en heeft zich daarmee ook geplaatst. Benthe Kip mocht als jongste en laatste laten zien wat ze kon. Ze heeft het goed gedaan en daarmee ook een plekje verdiend in de finale.

Op 2 april hebben zich ook een drietal meiden van het recreatieturnen geplaatst voor de finale. Op een tweede plaats eindigde Annelie Marsman en op een derde plaats Wendy Wiegman. Doordat Gina Looden een goede wedstrijd turnde, heeft zij zich als achtste en laatste voor de finale weten te plaatsen.

Lieke Louwdijk mocht dit jaar voor het eerst haar eigen oefeningen samenstellen. In de laatste wedstrijd behaalde zij een vijfde plaats, maar met de scores van de twee voorgaande wedstrijden is zij de derde beste van onze provincie geworden.

CSVO kan hiermee terugkijken op uitstekende resultaten die tijdens de plaatsingswedstrijden werden behaald.