31.05.2013 Open Huis groot succes

Zaterdag 25 mei jl werd het Open Huis van Manegevereniging De Driesporenruiters gehouden. Onder grote belangstelling werd een wisselend programma afgewerkt waarbij vele aspecten van de ruitersport werden getoond in, door leden van de manegevereniging en de paardensportvereniging, verzorgde shows die zowel letterlijk als figuurlijk soms een spetterend karakter vertoonden.

Daarnaast was er veel ruimte voor aspirant leden om kennis te maken met de ruitersport in z’n algemeenheid waarbij uiteraard de confrontatie met het paard centraal stond. Het kammen, borstelen kortom verzorgen van het paard kon worden beoefend maar vanzelfsprekend konden ook de eerste voorzichtige meters worden afgelegd op de rug van een paard of pony onder het toeziend oog van de instructrices van de manegevereniging. Ook voor het natje en droogje was gezorgd zodat een ieder kon terugzien op een zeer geslaagde middag in de manege.

Ter gelegenheid van het Open Huis konden aspirant leden gebruik maken van een introductie aanbieding om op deze wijze kennis te maken met de manegelessen. Maar liefst tien nieuwe leden konden reeds zaterdag al worden begroet waaruit geconcludeerd mag worden dat de opzet van deze dag volledig is geslaagd. De aanbieding voor nieuwe leden is nog van toepassing en geldt nog tot 1 oktober a.s.

Introductie aanbieding