30.05.2017 Onstwedder volleybalmeiden succesvol

Afgelopen weekend behaalden Britt Mulder en Maaike Reints uit Onstwedde een gouden en een zilveren plak tijdens het Junior Beach Circuit in Hardenberg.

Maaike Reints met haar beachpartner Jorien de Boer uit Zuidhorn behaalden een keurige tweede plaats bij de meisjes onder de 15.  Ze verloren maar één wedstrijd van de uiteindelijke winnaars, Britt Mulder en Lian Dijkman uit Scheemda. In de onderlinge wedstrijd tussen de meiden uit Onstwedde, ging het tot 12-12 gelijk op, maar uiteindelijk gaf de ervaring en het goede tactische spel van Britt Mulder de doorslag. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 21-14 gewonnen door Mulder en Dijkman.  

Ook vorige week vielen beide koppels al in de prijzen. Reints/de Boer werden derde in Assen en Mulder/Dijkman werden tweede in Sneek. Beide koppels liggen goed op schema om eventueel deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen beachvolleybal in Scheveningen, wat in augustus op het programma staat. Om deel te mogen nemen aan de Nederlandse kampioenschappen, moeten ze aan het einde van het Junior Beach Circuit bij de beste vier koppels staan van Regio Noord.

Aanstaande zaterdag spelen beide koppels opnieuw een toernooi, dit keer in Meppel. Ook hier kunnen er weer punten worden behaald voor een goede ranking.     

fotoreportage