14.12.2019 Onstwedder Boys wint van Nieuw Balinge

Na twee nederlagen op rij  en slechts één punt uit de laatste vier wedstrijden heeft Onstwedder Boys zaterdagmiddag de wedstrijd tegen Nieuw Balinge met 0 - 1 gewonnen. Het was tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

In de eerste helft was Onstwedder Boys de beter voetballende ploeg, maar wist het de kansen die het kreeg via o.a. Gerko Scheper en Sem Nieuwenhuis niet te benutten. In de tweede helft was Nieuw Balinge gevaarlijker, maar de ploeg uit Drenthe kwam niet tot scoren. Dat lukte de Boys wel één keer. Uit een vrije trap van Gerwin de Wijk weet Gerko Scheper de bal in het doel te schieten.

Door dit resultaat staat Onstwedder Boys nu op de achtste plaats met 17 punten uit twaalf wedstrijden. Koploper is Vitesse '63, dat met liefst 8 - 0 won van Tiendeveen en nu 30 punten heeft, zeven punten meer dan VHK uit Sint Jansklooster.

Zaterdag 25 januari wordt de competitie hervat. Als het weer het toelaat, speelt Onstwedder Boys thuis tegen Vitesse '63. De wedstrijd begint om 14.30 uur.