21.10.2017 Onstwedder Boys wint van Glimmen

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op Sportpark De Boskamp uitstekende zaken gedaan. De ploeg van trainer Richard Streuding won met 4 - 1 van Glimmen en staat daardoor nu op de zesde plaats in de ranglijst met zeven punten uit vier wedstrijden.

De Boys waren over de hele wedstrijd bekeken de betere ploeg. Er werden veel duels gewonnen en voorin stichtten Harm Visser en Gerko Scheper voortdurend gevaar. Op de overwinning viel dan ook niets af te dingen deze middag.

Binnen een half uur is de wedstrijd eigenlijk al beslist. Harm Visser maakt zowel het eerste als het tweede doelpunt, terwijl Gerko Scheper de 3 - 0 binnen tikt. Na rust komt Glimmen nog even terug in de wedstrijd als Jim van Weerden uit een vrije trap de 3 - 1 scoort. Via Gerko Scheper wordt het twintig minuten voor tijd 4 - 1. Glimmen weet nauwelijks kansen te creëren, terwijl de Boys in de slotfase nog wat kansen onbenut laten. 4 - 1 is uiteindelijk ook de eindstand.

Komende zaterdag  speelt Onstwedder Boys opnieuw thuis. Tegenstander op De Boskamp is dan koploper Loppersum, dat alle vijf de wedstrijden in de competitie wist te winnen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.