11.03.2017 Onstwedder Boys wint uit bij SGV

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan in de competitie. In Schildwolde werd het 2 - 0 voor de ploeg van Fokke de Jonge. Bij rust stond het nog 0 - 0. Abel Jan Huiges was met twee doelpunten in de tweede helft de gevierde man bij de Boys.

Op de overwinning van Onstwedder Boys viel weinig aan te merken. In de eerste helft zijn de Boys vooral gevaarlijk via standaardsituaties. Taco Koudstaal, Peter Orsel en Abel Jan Huiges weten met het hoofd het doel echter niet te vinden. Een schot van Nick Wagenaar gaat net naast.

In de tweede helft lukt het wel. Uit een corner van een Gerwin de Wijk kopt Abel Jan Huiges de 0 - 1 in en een kwartier voor tijd doet Huiges hetzelfde uit een vrije trap van de Wijk. SGV raakt in de tweede helft nog een keer de lat, maar heeft verder weinig in te brengen. Door dit resultaat blijft Onstwedder Boys op de vijfde plaats staan, vlak achter Poolster (nummer 3) en Amicitia (nummer 4).

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen De Fivel uit Zeerijp. De wedstrijd begint om 14.30 uur.