08.09.2018 Onstwedder Boys wint ook van VVS

Onstwedder Boys heeft ook de tweede bekerwedstrijd in winst omgezet. Op Sportpark De Boskamp werd VVS uit Oostwold met 2 - 0 verslagen.

VVS, uitkomend in de vijfde klasse, bleek deze middag een stugge tegenstander. Na tien minuten spelen wordt Gerko Scheper aangetikt in het strafschopgebied, waarna scheidsrechter Grozema besluit een strafschop te geven. Deze wordt vervolgens door Gerwin de Wijk benut: 1 - 0. Halverwege de eerste helft speelt Harm Visser de bal op Gerko Scheper, die de keeper omspeelt en eenvoudig de 2 - 0 binnen schiet. VVS wordt nauwelijks gevaarlijk en zo is de ruststand 2 - 0.

In de tweede helft is Onstwedder Boys af en toe dreigend, maar gaat er ook veel fout. Grote kansen zijn er niet en af en toe verschijnt ook VVS voor het doel van de Boys, waar Rein Koudstaal een paar keer redding moet brengen. Gescoord wordt er niet meer, zodat de eindstand 2 - 0 blijft.

Komende zaterdag, 15 september, speelt de ploeg van Richard Streuding de laatste bekerwedstrijd tegen WVV. Op Sportpark De Boskamp wordt om 14.30 uur afgetrapt.