24.08.2019 Onstwedder Boys wint eigen toernooi

Onstwedder Boys is net als vorig jaar winnaar geworden van het Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi. Geen van de tegenstanders wist de Boys een nederlaag toe te brengen, waardoor het geldbedrag in de kas van Onstwedder Boys kon blijven.

De eerste wedstrijd was dinsdagavond tegen Wedde. Door twee doelpunten van Harm Visser kwamen de Boys voor rust op een 2 - 0 voorsprong. Na rust scoorden Gerko Scheper en Anne Wilzing, terwijl Wede ook twee keer wist te scoren. Eindstand: 4 - 2.

Donderdagavond was Westerwolde de tweede tegenstander. Na een vlotte 1 - 0 voorsprong via Sven Jaegers, scoorde Westerwolde voor rust twee keer en na rust ook twee keer. Onstwedder Boys kwam echter in de laatste twintig minuten sterk terug en wist via drie doelpunten van Gerko Scheper er nog een gelijkspel uit te slepen. Eindstand: 4 - 4.

Zaterdagavond werd de laatste wedstrijd gespeeld tegen Alteveer. In de eerste helft scoorden Gerko Scheper en Sem Nieuwenhuis. Na rust bracht Sven Jaegers de stand via een vrije trap op 3 - 0. In de slotfase scoorde Alteveer ook nog een keer, waardoor de eindstand op 3 - 1 werd bepaald.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Borger. Het betreft hier een bekerwedstrijd. Op de Boskamp wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Facebook Onstwedde.info is ook zonder Facebook account te bekijken!