30.08.2018 Onstwedder Boys wint eigen toernooi

Onstwedder Boys is winnaar geworden van het eigen 'Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi'. Geen van de tegenstanders slaagde er in om de Boys een nederlaag toe te brengen.

Afgelopen zaterdag wist de ploeg van Richard Streuding de eerste wedstrijd tegen Holwierde (gepromoveerd naar de derde klasse zaterdag) met 3 - 2 te winnen, nadat de Onstwedders bij rust nog tegen een 1 - 2 achterstand aankeken.

Dinsdagavond was Alteveer de volgende tegenstander. Na een ruststand van 1 - 0, werd het uiteindelijk 4 - 1 voor Onstwedder Boys. De laatste tegenstander was Veendam 1894, spelend in de derde klasse zondag. Bij rust leidde Onstwedder Boys met 1 - 0 en uiteindelijk werd ook deze wedstrijd winnend afgesloten: 2 - 1. Beide doelpunten werden gemaakt door Gerko Scheper.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys de eerste bekerwedstrijd. Tegenstander is dan sv Mussel. In Mussel wordt om 14.30 uur afgetrapt.