14.05.2016 Onstwedder Boys verliest van SGV

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag de laatste competitiewedstrijd verloren van SGV. In Schildwolde werd het 2 - 1. Voor de ploeg van Fokke de Jonge stond er deze middag niets meer op het spel.

SGV komt in de eerste helft op voorsprong via spits Jos Hoeksema. Na een half uur spelen wordt het 1 - 1 als Robert de Vries alleen voor de keeper van SGV komt te staan en beheerst afrond. 1 - 1 is ook de ruststand.

In de tweede helft beginnen de Boys goed en krijgen kansen. Gescoord wordt er echter niet. SGV weet uit een goede aanval nog wel een keer te scoren en zo eindigt de wedstrijd in 2 - 1 voor de gastheren.

Onstwedder Boys is op de achtste plaats geëindigd in de Vierde Klasse C met 36 punten uit 24 wedstrijden. Kampioen werd vorige week Boerakker, terwijl SC Scheemda is gedegradeerd.