04.11.2017 Onstwedder Boys verliest van HFC

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Hoogkerk met 2 - 0 verloren van HFC '15, de nummer twee van de poule. Bij rust leidde de thuisploeg met 1 - 0. Door dit resultaat staat de ploeg uit Onstwedde op de achtste plaats in de ranglijst.

Onstwedder Boys speelde net als vorige week zaterdag tegen een uitstekend voetballende ploeg. Na een half uur spelen komt HFC op voorsprong. Een voorzet vanaf de linkerkant wordt bij de tweede paal door topscorer Johan Honebeek in het doel getikt. Honebeek trekt eerst wel Nanne Huiges onderuit, maar de scheidsrechter fluit niet voor een overtreding van de spits van de ploeg uit Hoogkerk. Onstwedder Boys is in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk.

Vlak na rust maakt HFC de 2 - 0 via een snelle counter. Het doelpunt wordt gemaakt door Hossein Roghani. Daarna komt de ploeg van Richard Streuding iets beter in de wedstrijd. Schoten van Gerko Scheper en Gerwin de Wijk worden door de keeper van HFC echter goed verwerkt. Ook HFC krijgt nog kansen, maar Rein Koudstaal weet met een aantal goede reddingen erger te voorkomen. Zo wordt de eindstand 2 - 0.

Komende zaterdag zijn de Boys vrij. Zaterdag 18 november speelt Onstwedder Boys opnieuw een uitwedstrijd. Tegenstander is dan Aduard 2000.