24.03.2018 Onstwedder Boys verliest van Glimmen

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Glimmen met 3 - 1 verloren. Bij rust stond Glimmen al met 1 - 0 voor. Door dit resultaat blijven de Boys op de elfde plaats staan in de competitie.

Glimmen heeft in de eerste helft voortdurend een overwicht en meer balbezit. In het eerste half uur zijn er echter geen kansen. Na 35 minuten spelen komt Glimmen op voorsprong als de bal in het strafschopgebied van Onstwedder Boys niet goed wordt weggewerkt door de verdediging en Tim Oosterhof namens Glimmen kan scoren.

Na rust blijft het spelbeeld hetzelfde. Glimmen domineert en de ploeg van Richard Streuding wordt nauwelijks gevaarlijk. Na tien minuten spelen wordt het 2 - 0 voor Glimmen door Rick Oosterhof. Als Tim Oosterhof vervolgens de stand op 3 - 0 brengt is de wedstrijd gespeeld. Tien minuten voor tijd passeert Harm Visser twee tegenstanders en maakt vervolgens nog de 3 - 1. Dit is ook de eindstand.

Onstwedder Boys speelt zaterdag 7 april thuis tegen The Knickerbockers. De wedstrijd begint om 14.30 uur.