19.11.2016 Onstwedder Boys verliest van De Fivel

Onstwedder Boys heeft de inhaalwedstrijd tegen De Fivel vanmiddag in Zeerrijp met 3 - 1 verloren. Bij rust was het al 2 - 0 voor de thuisploeg. Door dit resultaat heeft Onstwedder Boys het contact met de bovenste ploegen in de vierde klasse E verloren.

Onstwedder Boys begint goed aan de wedstrijd. Uit een corner kopt Gerben Meems uitstekend op het doel, maar ziet dat de keeper van De Fivel redding brengt. Daarna komt De Fivel beter in de wedstrijd. Een goed ingestudeerde vrije trap levert het openingsdoelpunt op voor de ploeg uit Zeerijp, als Jasper Bos bij de tweede paal eenvoudig kan binnen tikken. Binnen het eerste half uur komt de Fivel op 2 - 0: Dit keer is het Mark Kramers die weet te scoren.

In de tweede helft komt Nick Wagenaar in het veld voor Ties Bruining. Onstwedder Boys probeert meer druk te zetten, maar krijgt geen grote mogelijkheden. Uit één van de counters scoort  De Fivel via Geert van der Veen wel: 3 - 0. Hiermee is de wedstrijd beslist. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd wordt het nog 3 - 1, als Elmar Bijl uit een voorzet van Rutgert Tipker het doel weet te vinden.

Komende zaterdag staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. In Groningen is Amicitia VMC dan de volgende tegenstander van de Boys.