22.09.2021 Onstwedder Boys verder in bekertoernooi

Door een klinkende 9 - 0 overwinning op Siddeburen heeft Onstwedder Boys zich geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Grote man aan de kant van de Onstwedders was Gerko Scheper, die zes doelpunten wist te maken.

Na de eenvoudige overwinningen op Harkstede en Damacota, bleek ook Siddeburen een makkelijke prooi voor de ploeg van trainer/coach Guus Zantinga. Bij rust was het al 5 - 0 voor de Boys. Alle doelpunten in de eerste helft kwamen op naam van Gerko Scheper. Na rust scoorde Scheper nog een keer en werden de overige doelpunten gemaakt door Sem Nieuwenhuis (2x) en Anne Wilzing.

Vorige week dinsdag verloor Onstwedder Boys nipt van tweede-klasser ASVB uit Blijham. De oefenwedstrijd eindigde in een 2 - 3 overwinning voor ASVB, nadat Onstwedder Boys aanvankelijk nog met 2 - 0 had voorgestaan.

Komende zaterdag begint de competitie met een derby tegen SJS. Aan de Julianastraat in Stadskanaal wordt om 14.30 uur afgetrapt. Zaterdag 2 oktober staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan DKB uit De Krim.