29.12.2018 Onstwedder Boys succesvol in de zaal

Onstwedder Boys heeft vrijdagavond 28 december prima gepresteerd op het zaalvoetbaltoernooi in Veendam. In de Parkstadhal lukte het de Boys om eerste te worden in een sterk bezette poule, waardoor komende vrijdag in de finalepoule mag worden gespeeld.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen ASVB (Zondag 2e klasse). Via doelpunten van Gerko Scheper (2x) en Anne Wilzing (2x) wordt overtuigend met 4 - 1 gewonnen. Vervolgens is Noordster (zondag 1e klasse) de tegenstander. Na een snelle goal van de ploeg uit Oude Pekela, lukt het de Boys om in één minuut tijd de achterstand om te buigen in een voorsprong. Na de gelijkmaker van Noordster zijn er nog kansen over en weer, maar blijft het 2 - 2.

De derde wedstrijd werd gespeeld tegen de zaterdagploeg van Muntendam. Mede dankzij een fraai doelpunt van Rutgert Tipker komen de Boys al snel op voorsprong. Uiteindelijk wordt het 5 - 1. De laatste wedstrijd wordt gespeeld tegen het sterke Veendam 1894 (zondag 3e klasse). Via twee snelle goals van Anne Wilzing en Harm Visser komt Onstwedder Boys op voorsprong. Veendam weet nog één keer tegen te scoren, maar ook deze wedstrijd wordt in winst omgezet: 2 - 1. Hierdoor eindigt Onstwedder Boys bovenaan in de poule.