29.09.2012 Onstwedder Boys gelijk tegen Angelslo

De lastige uitwedstrijd tegen SC Angelslo uit Emmen heeft Onstwedder Boys één punt opgeleverd. De 1 - 1 eindstand was al bij rust bereikt.

Al na vier minuten keken de Boys tegen een achterstand aan. Een vrije trap voor Angelslo werd door Chris Strockmeijer ongelukkig in het eigen doel gewerkt. Onstwedder Boys was in de eerste helft de betere ploeg en kwam na 22 minuten op gelijke hoogte. Een vrije trap van Elmar Bijl werd door Strockmeijer goed ingekopt en verdween via de paal in het doel.

Na rust waren er weinig kansen voor de Boys. Angelslo was de iets gevaarlijkere ploeg, maar gescoord werd er niet meer.

Door dit resultaat staat Onstwedder Boys nog steeds op de vijfde plaats met acht punten uit vijf wedstrijden, vijf punten minder dan koploper SC Elim. Komende zaterdag staat op sportpark De Boskamp de derby tegen Mussel op het programma.