16.01.2023 Nieuwe trainer Onstwedder Boys

Harold Molanus wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van Onstwedder Boys. Hij wordt de opvolger van Guus Zantinga, die na dit seizoen stopt als trainer van de hoofdmacht.

Na diverse gesprekken is de keuze gevallen op Harold Molanus. In een open en plezierig gesprek werden aan beide kanten de ambities en de motivaties afgetast. Dit bleek goed bij elkaar te passen.

Molanus is geen onbekende in de Oost Groninger voetbalwereld. Als voetballer speelde hij onder andere voor Bellingwolde, Wedde, ASVB en Sc Stadskanaal.

De 52-jarige Molanus, woonachtig in Wedde, heeft als trainer bij diverse clubs in de regio gewerkt en neemt vanaf komend seizoen de oranjehemden uit Onstwedde onder zijn hoede. De verbintenis wordt aangegaan voor één seizoen.

Voorzitter René Jonker geeft aan “blij te zijn met deze keus” en heeft hoge verwachtingen van de samenwerking: " Harold is een rustig persoon die de nadruk legt op communicatie, discipline en organisatie. Deze termen passen goed bij de doelstelling die de club en de selectie voor ogen heeft."

Op de foto Harold Molanus en René Jonker.