14.04.2018 Knappe winst Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag uitstekende zaken gedaan door de uitwedstrijd tegen DVC Appingedam met 0 -1 te winnen. Het enige doelpunt werd vlak voor tijd gemaakt door Harm Visser. De Boys blijven door dit resultaat op de elfde plaats staan in de competitie.

In de eerste helft is Onstwedder Boys in Appingedam de betere ploeg. DVC krijgt geen enkele kans, de ploeg van Richard Streuding daarentegen wel. Gerko Scheper, Harm Visser en Gerbrand Spaans komen in kansrijke positie, maar gescoord wordt er niet. De ploeg uit Onstwedde speelt goed en wint veel duels. Bij rust is het 0 - 0.

In de tweede helft wordt DVC wat sterker, maar krijgt pas tien minuten voor tijd voor het eerst een mogelijkheid tot scoren. Een diagonaal schot wordt uitstekend gekeerd door Rein Koudstaal. In de 88e minuut speelt Rutgert Tipker Harm Visser aan, die de bal met een boog onhoudbaar voor de keeper van DVC in de kruising schiet: 0 - 1. Dit is ook de eindstand.

Onstwedder Boys was deze middag onherkenbaar vergeleken met de voorgaande wedstrijden. Er werd bij vlagen goed gevoetbald, er werden nauwelijks kansen weggegeven en er werd als team genokt voor de drie punten. Komende dinsdagavond wordt er een inhaalwedstrijd gespeeld in en tegen Noordwolde. Zaterdag 21 april is Noordwolde op Sportpark De Boskamp opnieuw de tegenstander. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.