21.02.2023 Knappe prestaties meiden CSVO

Tijdens voorwedstrijden van de KNGU in sporthal de Spil in Nieuwe Pekela hebben de meiden van CSVO afgelopen zaterdag prima prestaties neergezet. Het ging om de eerste voorwedstrijd voor niveau 4, 5 en supplement F.

In niveau 5 mochten, Femke, Norah en Marit aan de jury laten zien waar ze hard voor getraind hebben. Femke heeft op balk een keurige oefening geturnd zonder te vallen. Hiervoor behaalde ze een nette derde plek op dit toestel. Ook Norah heeft op balk een mooie oefening laten zien en behaalde daarvoor een zesde plek. Op vloer heeft Marit een nette oefening laten zien en behaalde hiervoor een derde plek. Met het team behaalden Femke, Norah en Marit een welverdiende eerste plaats!

In supplement F deden Senna en Marjanne mee. Voor Senna was dit haar eerste wedstrijd na een tijdje niet geturnd te hebben. Door een keurige overslag over de pegasus behaalde Senna een nette tweede plek op dit toestel. Op de vloer heeft Marjanne een super nette oefening laten zien en behaalde hiervoor de vierde plek op dit toestel. Senna en Marjanne behaalde met hun team een mooie derde plaats.

In niveau 4 mocht Fiona laten zien wat ze kon. Op vloer turnde ze een fantastische gecontroleerde oefening en behaalde op dit toestel de eerste plek! Fiona werd met haar team derde en ook individueel werd Fiona derde bij deze wedstrijd, super knap gedaan!

Wat goed ging, daar kunnen de meiden trots op zijn en wat minder ging nemen ze mee om de komende tijd aan te werken. Martien en Miren bedankt voor het begeleiden van de meiden, Ina voor het jureren en SV Blijham en Turning Winsum voor de samenwerking.