21.08.2012 Hippische successen Hilde Drenth

Hilde Drenth uit Smeerling geeft een vervolg aan de vele Onstwedder Hippische successen. Zowel met Movie Star als El Diego trekt ze de aandacht.

Movie Star
Tijdens de Centrale Keuring van het Welsh stamboek in Kootwijk is de 4 jarige Movie Star, gefokt door Hilde Drent uit Onstwedde, voorlopig keur geworden.

Tevens heeft deze merrie de rubriek 4 en 5 jarige merries met veulen gewonnen. Later op de dag werd ze tevens uitgeroepen tot Algemeen Sectie-kampioen van de NWR.

El Diego
Na tien voorrondes door het hele land, werd zaterdag onder tropische omstandigheden, de finale van het KNHS-Divoza Kampioenschap Jonge Dressuurpony's verreden in Kootwijk.

Een finale met een goede groep pony's, waarvan de NRPS gefokte El Diego, van Hilde Drent, bij de zesjarigen tot Kampioen werd uitgeroepen. Eén van de gastruiters gaf de hengst een tien. Ze was erg enthousiast over de pony, met name over de instelling en ze vermoedt dat hij een mooie internationale toekomst tegemoet kan gaan. De pony wordt in de sport uitgebracht door Maaike Slootweg uit Midwolde.

E-mail