05.02.2018 Goede prestaties van meiden CSVO

Zaterdag 3 februari hadden 7 meiden van CSVO hun eerste KNGU wedstrijd van het seizoen. Marjanne Wolfs, Rianne Timpener, Linsey Huls en Sanne Meesters mochten 's morgens het spits afbijten en dat ging super goed.

De dames begonnen met sprong en dat deden ze heel goed. Sanne had in haar categorie (instap D2) zelfs het hoogste cijfer van iedereen op dit onderdeel. De meiden hebben het allemaal heel goed gedaan. Rianne is in haar categorie (mini instap D2) zesde geworden. In dezelfde categorie is Marjanne achtste geworden en Sanne is in haar categorie op de vijfde plaats geëindigd. Ze maken alle drie nog goede kans op plaatsing voor de finale. Linsey heeft een nette tiende plek weten te behalen.

In de tweede wedstrijd mocht Jolien Louwdijk (pupil 2 D2) haar oefeningen aan de jury laten zien. Jolien begon ook met sprong en daarna ging ze door naar de brug. Jolien deed brug het beste van iedereen in haar categorie en had een score van 13.900. Jolien is in totaal zevende geworden en heeft ook nog zicht op een finaleplaats.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Rachel Kuipers (pupil 2 D3) en Annelie Marsman (pupil 2 D4). Beide meiden hadden hard gestudeerd om alle oefeningen in hun hoofd te stampen en dat is uitstekend gelukt. Het ene na het andere mooie cijfer werd behaald! De dames hebben ervan genoten en het ging prima. Rachel is in totaal vijfde geworden en Annelie eerste!  Beiden meiden hebben eveneens kans op een finaleplek.

Op de ene foto staat Annelie Marsman.

Op de andere foto staan Sanne Meesters, Marjanne Wolfs, Rianne Timpener en Linsey Huls.