12.03.2018 Goede prestaties van meiden CSVO

De meiden van CSVO hebben afgelopen zaterdag goede prestaties neergezet tijdens hun eerste KNGU wedstrijd van het seizoen in Musselkanaal.

Tijdens de tweede wedstrijd van de dag mochten Moniek Huls (jeugd 1 D) en Miren Nieuwenhuis (junior E) hun kunsten laten zien. Beiden hebben het erg goed gedaan. Moniek had zelfs een tweede cijfer van de hele groep op brug en ook Miren deed het heel goed op de brug. Haar kip op de hoge ligger lukte helemaal alleen. Moniek is achtste geworden en Miren heeft een keurige vijfde plaats behaald.

In de laatste wedstrijd van de dag was het volle bak. Maar liefst 7 turnsters van CSVO turnden deze wedstrijd. Naomi Geertsema en Marianne Geertsema (beiden jeugd 1 D1) hebben flinke vooruitgang laten zien t.o.v. de onderlinge wedstrijd in januari. Ze zijn keurig als tiende en twaalfde geëindigd.

Sterre Kempers (jeugd 2 H) had een hele goede vloeroefening en was hiermee vierde van haar groepje. In totaal werd zij zevende. Nadine Maarsingh en Danniek Meinders (beiden jeugd 2 G) turnden eveneens een goede wedstrijd. Nadine liet een mooie brugoefening zien en Danniek had een keurig rechte sprong. Nadine is negende geworden en Danniek dertiende.

In de categorie junior H turnden Emma Bouwland en Jose Roelfsema. Emma heeft laten zien dat ze een leuke brugoefening kan turnen. Emma is zevende geworden. Jose heeft een hele goede wedstrijd geturnd. Zij was op de onderdelen balk en sprong beide eerste, op vloer derde en op brug vijfde! Alles bij elkaar opgeteld mocht Jose naar het podium om een zilveren medaille op te halen.

Alle meiden hebben het goed gedaan. Het bestuur van CSVO bedankt verder Marchiena, Martien en Miren voor het begeleiden van de meiden en Ina voor het jureren.