01.06.2019 Geen promotie voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag in Nijeveen niet in geslaagd om zich voor de finaleronde van de nacompetitie te plaatsen. Tegen SVN '69 werd het 4 - 2 voor de thuisploeg. Bij rust leidde SVN met 2 - 1.

In de eerste helft komt SVN op voorsprong als Rein Koudstaal een vrije trap van de ploeg uit Drenthe door zijn handen laat glippen. Voor rust maakt Harm Visser er 1 -1 van. Een snelle counter van SVN brengt de ploeg uit Nijeveen opnieuw op voorsprong. In de tweede helft wordt het 3 - 1 en 4 - 1 voor SVN. In de slotfase scoort Gerko Scheper uit een corner het tweede doelpunt namens de Boys. Daarna zijn er nog kansen voor Gerben Meems en Gerko Scheper, maar het blijft 4 - 2.

SVN was deze middag de meest effectieve club en moet volgende week proberen zich via een overwinning in de derde klasse te handhaven. Voor Onstwedder Boys zit het seizoen er op. De Boys spelen ook volgend seizoen in de vierde klasse.