18.04.2018 Forse nederlaag Onstwedder Boys

Na twee overwinningen op rij ging Onstwedder Boys dinsdagavond vol goede moed naar Noordwolde. Na 90 minuten spelen was echter de grootste nederlaag van het seizoen een feit. Noordwolde won met liefst 7 - 1 de wedstrijd.

Het was van de kant van Onstwedder Boys een zwakke vertoning. De Boys worden op alle fronten afgetroefd en kijken na ruim een half uur spelen al tegen een 3 - 0 achterstand aan. Kort voor rust doet de ploeg van Richard Streuding wat terug. Gerko Scheper benut een strafschop en brengt de stand op 3 - 1. Dit is ook de ruststand.

In de tweede helft lukt er weinig aan de kant van Onstwedder Boys. Noordwolde kan de score in de slotfase zelfs opvoeren tot 7 - 1. Silvan Havinga scoort namens Noordwolde deze avond vier keer.

Onstwedder Boys blijft op de elfde plaats staan in de competitie en zal de komende weken punten moeten pakken om ook volgend seizoen in de derde klasse te mogen spelen. Komende zaterdag treffen beide teams elkaar opnieuw. Dit keer op Sportpark De Boskamp. De wedstrijd begint om 14.30 uur.