19.02.2020 Fokke de Jonge terug bij de Boys

Afgelopen week heeft trainer Richard Streuding, na overleg met het bestuur, besloten om dit seizoen niet met elkaar af te maken.

Voorzitter René Jonker zegt hierover: "Dit seizoen zijn de resultaten van het eerste elftal niet zoals we hadden verwacht. Hier zijn natuurlijk allerlei reden voor aan te wijzen. Richard heeft niet het gevoel het tij nog te kunnen keren. Hij heeft daarom besloten om zijn functie neer te leggen. Het bestuur van Onstwedder Boys respecteert dan ook zijn keuze. We vergeten zeker niet de positieve bijdrage die Richard de afgelopen jaren aan onze club heeft geleverd."

Oud-trainer van Onstwedder Boys Fokke de Jonge en oud-speler Jan Huls zijn bereid gevonden om het seizoen af te maken. Mark Kruize is en blijft elftalleider.

De eerstvolgende wedstrijd die op het programma staat is een oefenwedstrijd op zaterdag 29 februari in en tegen Scheemda. De eerste competitiewedstrijd is een week later, thuis tegen VHK uit Sint Jansklooster. Deze ploeg staat momenteel derde op de ranglijst.