05.01.2019 Finaleronde Indoor Soccer Veendam

Onstwedder Boys heeft het vrijdagavond verdienstelijk gedaan in de finalepoule van het Indoorsoccer toernooi in Veendam. De Boys eindigden op de derde plaats in de poule, waardoor de halve finale net niet werd bereikt.

De eerste wedstrijd spelen de Boys tegen ZVV Delfzijl, een echt zaalvoetbalteam. Er wordt deze wedstrijd door beide ploegen niet gescoord en zo eindigt het duel in een 0 - 0 gelijkspel. De volgende tegenstander is Groninger Boys, dat eveneens bestaat uit alleen maar zaalvoetballers. Dit is in de wedstrijd aan het spel van de ploeg uit Groningen ook terug te zien. Onstwedder Boys komt twee keer knap terug van een achterstand door doelpunten van Sven Jaegers en Gerko Scheper, maar uiteindelijk wordt er nipt met 3 - 2 verloren.

In de derde wedstrijd is Veendam 1894 de tegenstander. Het is een matige wedstrijd van de Boys, waarin veel misgaat. In de allerlaatste seconden lukt het de Boys nog om gelijk te spelen door een doelpunt van Gerko Scheper. De laatste wedstrijd tegen Bareveld wordt wel in winst omgezet. Via Rutgert Tipker en Gerko Scheper komen de Boys op een 2 - 0 voorsprong, waarna Bareveld nog één keer tegen scoort.

Eindstand:
1. Groninger Boys        4 - 8
2. ZVV Delfzijl              4 - 5
3. Onstwedder Boys     4 - 4
4. Veendam 1894        4 - 3
5. Bareveld                  4 - 0

Het toernooi wordt uiteindelijk gewonnen door Groninger Boys, dat in de finale met 3 - 1 te sterk is voor ZNC.