27.04.2020 FC Groningen on Tour in Onstwedde

FC Groningen on Tour voetbaldagen komt in mei naar Onstwedde!
 
FC Groningen gaat in de meivakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Onstwedde om voetbaltrainingen aan te bieden voor de jeugd tot en met 12 jaar. Deze mogelijkheid ontstaat door de versoepeling van de maatregelen rond het coronavirus, die het kabinet dinsdagavond 21 april bekend heeft gemaakt. Bij FC Groningen on Tour worden alle overheidsrichtlijnen in acht genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit.
 
FC Groningen komt op zaterdag 9 mei naar Onstwedder Boys. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. De kinderen kunnen zich na een periode met beperkingen een dag lang uitleven op een sportveld en de ouders krijgen tegelijkertijd mooi de kans om thuis in alle rust te werken of om tijd te besteden aan een eigen hobby.
 
Door het organiseren van FC Groningen on Tour kan Onstwedder Boys een afdracht tegemoet zien van de Trots van het Noorden, een welkome financiële ondersteuning voor clubs in deze moeilijke tijden. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat en een FC Groningen Gadget. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.
 
Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via de website van FC Groningen on Tour!

website