18.12.2017 Eerste turnwedstrijden CSVO

Zaterdag 16 december was het zover, de start van het wedstrijdseizoen turnen. Drie turnsters van CSVO Onstwedde konden in Uithuizen kijken waar ze stonden. Ze zaten alle drie in dezelfde wedstrijd, dus het was ook nog erg gezellig.

Annelie Wever (jeugd 2 E) ging na een goede wedstrijd met een bronzen medaille naar huis. Annelie had een erg goede sprong. Met een score van 11.300 was ze tweede op dat toestel. Alle toestellen gingen goed, met name de balk. Zonder grote fouten is Annelie haar oefening doorgekomen. In dezelfde categorie deed ook Corine Mulder mee. Voor Corine was dit het eerste jaar in de 3e divisie en het eerste jaar een vloeroefening op muziek. Corine heeft laten zien dat ze een mooie oefening op vloer heeft. Sprong ging het beste voor Corine en ze liet twee mooie overslagen zien. Corine is uiteindelijk 12e geworden.

In de ander baan, zelfde wedstrijd, deed Iris Roelfsema mee bij de categorie instap D1. Voor Iris was het best spannend allemaal, maar het ging super. Iris heeft alle toestellen naar behoren geturnd. Vloer ging helemaal goed en daarop haalde Iris een negende plaats. Op balk heeft Iris een hele goede, kaarsrechte handstand laten zien. Iris is op de 16e plaats geëindigd.

Op de foto de drie CSVO-turnsters