16.10.2021 Dames 1 VCO '72 doet goede zaken

De dames van VCO '72 hebben een prima week achter de rug. Eerst werd thuis eenvoudig gewonnen van OSR D3 uit Exloo, waarna afgelopen donderdag ook nog de volgende ronde in de bekercompetitie werd bereikt.

OSR D3 bleek afgelopen zaterdag geen partij voor de ploeg van trainer/coach Jasper de Munck. De ploeg uit Exloo staat onderaan in de poule en heeft nog geen punt behaald. De setstanden spreken dan ook voor zich: 25 - 7, 25 - 17, 25 - 6 en 25 - 9. Hierdoor staat VCO '72 D1 momenteel op de tweede plek in de competitie achter Action uit Nieuw Buinen.

Donderdagavond was OSR uit Exloo opnieuw de tegenstander in Sporthal De Bast. Dit keer was het D2 van de ploeg uit Exloo en ging het om een bekerwedstrijd. Opnieuw bleek de ploeg uit Onstwedde te sterk. De eerste twee sets gingen beide met 25 - 20 naar VCO '72. De derde set werd met 25 - 15 vrij gemakkelijk gewonnen door OSR, waarna de VCO-dames de laatste set weer naar zich toe wisten te trekken met 25 - 18.

De VCO-heren kennen een stroeve start van de competitie. Afgelopen zaterdag werd vrij kansloos met 0 - 4 verloren van VSV '74 uit Vlagtwedde. Lichtpuntje was wel de terugkeer van spelverdeler Gerard Koerts in het team van trainer/coach René Drenthe.