23.04.2019 Brons voor Miren Nieuwenhuis

Een verslag van de turnwedstrijden in Uithuizen op 13 april.

Zaterdag 13 april was de tweede en laatste voorwedstrijd NTS B in Uithuizen. Bij recreatie deden Annelie en Nicky mee. Annelie behaalde een verdiende vierde plaats, met op brug de hoogste score. Voor Nicky was dit de eerste wedstrijd van het seizoen en ze behaalde zelfs een keurige vierde plaats op het onderdeel vloer. Over de hele wedstrijd eindigde Nicky op de dertiende plaats.

Bij de selectie deden Senna, Iris, Rachel, Corine en Miren mee. Senna voelde zich niet lekker maar behaalde op brug toch een mooie tweede plaats. Over de hele wedstrijd eindigde ze als elfde. Iris had duidelijk haar dag niet en turnde op alle onderdelen beneden haar niveau. Ze eindigde op de achttiende plaats. Rachel haar beste oefening van de dag was vloer daar behaalde ze een mooie zesde plaats mee. Over de hele wedstrijd eindigde ze als twaalfde.

Ook Corine turnde een goede wedstrijd en behaalde een uitstekende vierde plaats. Miren turnde een stabiele wedstrijd. Tijdens haar brugoefening zat ze aan haar turnleertje, waardoor ze de eerste plaats verloor. Uiteindelijk werd ze keurig derde.
 
Alle meiden hebben goed hun best gedaan en hebben genoten van de wedstrijd!

Het bestuur van CSVO.

Op de foto rechts Miren Nieuwenhuis.