24.08.2017 Britt en Maaike naar NK Beachvolleybal

Britt Mulder en Maaike Reints doen aanstaande zaterdag mee aan het gesloten Nederlandse Kampioenschappen beachvolleybal in Scheveningen voor meisjes onder de 15 jaar.

Maaike Reints vervangt dit toernooi Britt haar vaste partner, Lian Dijkman. Britt en Lian die als eerste in de ranking van regio Noord waren geëindigd en begin juli nog tweede waren geworden op de open Nederlandse Kampioenschappen, kunnen door omstandigheden deze keer niet samen naar het gesloten NK.   

Lian is een aantal weken geleden geopereerd aan haar pols en kan om die reden nog niet weer volleyballen.  Maaike die ook deelgenomen had aan het Junior Beach Circuit, had samen met haar partner ook uitstekend gepresteerd en had voldoende punten om samen met Britt deel te nemen aan het gesloten NK. Britt en Maaike zijn de afgelopen week nog volop aan het trainen geweest om goed aan elkaar te wennen. De beste 16 koppels van Nederland zullen zaterdag in Scheveningen aanwezig zijn om onderling uit te maken wie het beste beachvolleybalduo van Nederland is.