14.06.2022 Biljartclub huldigt kampioenen

Biljartclub "De Bolster" huldigt de kampioenen onderlinge competitie bandstoten.

Maandagmiddag 13 juni jl. hield de biljartclub haar halfjaarlijkse ledenvergadering en daarin werd de kampioen van de onderlinge competitie bandstoten bekendgemaakt. Op de derde plaats eindigde Harrie Strockmeijer (32 wedstrijdpunten) en de tweede plaats kwam toe aan Sirtje Rijks (34 wedstrijdpunten). De kampioen 2022 van deze competitie werd Aike Streuding met 37 wedstrijdpunten. De kampioen kreeg naast de wisselbokaal ook een beker uitgereikt en ook de  nummers twee en drie kregen een beker uitgereikt.

De prijzen werden overhandigd door wedstrijdleider Harm-Jan Wubs. Op de foto ontbreekt Harrie Strockmeijer wegens verplichtingen elders. V.l.n.r. Harm-Jan Wubs, Aike Streuding en Sirtje Rijks.

Op dit moment telt de club 18 leden. Een aantal jaren geleden waren dat nog 28. Er is dus meer dan voldoende ruimte om nieuwe leden te verwelkomen. Mocht u/jij geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap, kom dan gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in "De Bolster". Iedere maandagmiddag wordt er, vanaf 13:00 uur, een onderlinge competitie gespeeld (bandstoten of libre). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook deel te nemen aan de Zuidoosthoek-competitie. In die competitie wordt gespeeld tegen andere verenigingen, te weten: BC De Spont (Stadskanaal), DCT (Ter Apel) en PGS (Philips Stadskanaal). Jaarlijks worden er twee gezellige (mid-)dagen gehouden waarbij een natje en een droogje niet ontbreekt.

Heeft dit artikel je belangstelling gewekt? Kom eens langs of neem contact op met Wessel Volders, tel. 331979.