25.06.2018 Beachvolleybaltoernooi jeugd

Op zaterdagmiddag 7 juli wordt er door VCO ’72 weer een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. De middag begint om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur en vindt plaats bij Jeugdsoos de Boerderij.

Er wordt in 2 niveaus gespeeld:

Groep 3, 4 en 5 van de basisschool:
Jullie spelen met z’n vieren. Je probeert het veld leeg te spelen. Na de opslag moet de eerste bal onderhands gespeeld worden en door een medespeler gevangen worden.  Die gooit de bal over het net. Degene die een foutje maakt verlaat het veld maar mag terugkeren bij een vangbal van een medespeler (minivolleybal niveau 3, zonder doordraaien).

De kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool:
Jullie spelen ‘echt’ volleybal maar dan met z’n vieren. Je mag geen ballen meer vangen. Je mag niet bovenhands opslaan maar wel smashen! (minivolleybal niveau 6) Na drie keer opslaan draai je door naar een volgende positie.

Geef je op met je team en bedenk ook een leuke teamnaam!  Je speelt met 4 maar je mag 5 personen opgeven voor een team. De bijdrage per team is € 5,00. Aanmelden vóór 1 juli bij Agnes Wubs Tel: 0599-331472 (Onstwedde) of Nicoline Huls  Tel: 0599-332710 (Alteveer). Een mailtje naar VCO '72 mag ook! Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 7 juli.

email

Vermeld bij je aanmelding:

Teamnaam: __________________________________

Naam speler 1 _________________________________ groep: _____

Naam speler 2 _________________________________groep:______

Naam speler 3 _________________________________groep:______

Naam speler 4 _________________________________groep: ______

Naam speler 5 _________________________________groep:______

Coach: ___________________________________________________


Jeugdbestuur VCO ’72: Agnes Wubs en Nicoline Huls.