17.06.2017 Beachvolleybal voor de jeugd

Op zaterdagmiddag 8 juli wordt er door VCO ’72 weer een beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. De middag begint om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Het toernooi vindt plaats bij Jeugdsoos de Boerderij.

De kinderen van groep 3 en 4 spelen tegen elkaar. Met z’n vieren probeer je de bal bij elkaar op de grond te gooien. Maakt er iemand een foutje dan moet diegene het veld verlaten. Bij drie vangballen van je eigen team mag een speler het veld weer betreden. Heb je alle vier tegenstanders weggespeeld ? Dan heb je een punt verdiend! (Het spel zonder opslag, minivolleybal niveau 1)

De kinderen van groep 5 en 6 spelen ook met z’n vieren. Ook nu probeer je weer het veld leeg te spelen. Na de opslag moet de eerste bal onderhands gespeeld worden en door een medespeler gevangen worden.  Die gooit de bal over het net. Degene die een foutje maakt verlaat het veld maar mag terugkeren bij een vangbal van een medespeler (minivolleybal niveau 3, zonder doordraaien).

De kinderen van groep 7 en 8 spelen ‘echt’ volleybal maar dan met z’n vieren. Je mag geen ballen meer vangen. Je mag niet bovenhands opslaan maar wel smashen! (minivolleybal niveau 6)

Geef je op met je team en bedenk ook een leuke teamnaam!  Je speelt met 4 maar je mag 5 personen opgeven voor een team. De bijdrage per team is € 5,00. Aanmelden vóór 30 juni bij Agnes Wubs Tel: 0599-331472 (Onstwedde) of Nicoline Huls  Tel: 0599-332710 (Alteveer). Een mail sturen naar VCO '72  mag ook! Wij hopen jullie allemaal te zien op 8 juli!

Dus vermeld bij je aanmelding: Teamnaam, de namen van de speelsters / spelers en in welke groep je zit. Ook even vermelden wie de coach is van het team.

mail