01.07.2021 Amateurvoetbal loterij

Wil u / jij ons heel eenvoudig financieel steunen en tegelijkertijd kans maken op allerlei toffe voetbalprijzen? Koop dan een lot van de Amateurvoetbal loterij.

Dit is een initiatief van de KNVB en is volledig gericht op het genereren van extra inkomsten voor alle voetbalverenigingen in Nederland. Loten zijn van 12 juni t/m 12 juli 2020 te koop via amateurvoetballoterij.nl. Geef op deze website aan dat je onze vereniging wilt steunen. Van alle verkochte loten waarbij onze vereniging is aangevinkt, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar Onstwedder Boys. Een lot kost slechts €2,50!   

Je maakt o.a. kans op voetbalclinics, trainingsmateriaal en een rondleiding op de KNVB Campus. Onder de verkochte loten via Onstwedder Boys worden een vierpersoons BBQ-pakket, een vierpersoons ontbijt, een KeukenKampioen-divisie wedstrijdbal, een Chipolo sleutelvinder, een tuinslangwagen, 4 kaarten voor FC Groningen en nog veel meer prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren! Op de website zie je het volledige prijzenpakket.   

Helpt u / Help jij ons mee? Alvast bedankt! Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Onstwedder Boys.

Bestuur Onstwedder Boys