• Terug
  • Regio
  • Doe mee aan de AG Solar 5x5 Estafette!
29 mei 2024

Ben je klaar voor een dag vol plezier, sportiviteit en samenhorigheid? Schrijf je dan nu in voor de AG Solar 5x5 Estafette in Stadskanaal, georganiseerd onder de vlag van Runners Stadskanaal. Deze unieke hardloopwedstrijd is perfect voor jong en oud, getraind en ongetraind,bijna iedereen kan meedoen!

Op zaterdag 15 juni, om 13.00 uur, verzamelen teams van vijf personen zich om samen een afstand van 25 kilometer af te leggen in estafettevorm. Dit betekent dat elk teamlid 5 kilometer loopt. Het gaat niet alleen om snelheid; gezelligheid en deelname staan voorop!

Waarom meedoen?

Voor Iedereen: Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of juist net begint, de AG Solar 5x5 Estafette is voor iedereen toegankelijk.

Gezelligheid: Breng de dag door met je familie, vrienden, buren of sportmaatjes. Samen maken we er een feest van!

Unieke Prijs: Doe mee aan de wedstrijd voor het leukst verklede team en maak kans op een leuke prijs! Laat je creativiteit de vrije loop en steel de show!

Evenement Details:
Datum: 15 juni
Starttijd: 13.00 uur
Locatie: Stadskanaal
Afstand: 25 km per team (5 km per teamlid)
Inschrijving: op de website

Hoe schrijf je je in?
Vorm een team van vijf personen en schrijf je in via de website. Wacht niet te lang, want je wilt dit evenement niet missen!

Neem deel en maak herinneringen
Of je nu komt voor de sport, de gezelligheid, of gewoon een leuke dag met vrienden en familie, de AG Solar 5x5 Estafette biedt het allemaal. Doe mee, geniet en maak prachtige herinneringen in Stadskanaal.

Zien we jou en jouw team aan de start? Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een geweldige dag vol sport en plezier!

Meer informatie en inschrijving