27.11.2019 Wie wordt vierde Knoalster van het jaar?

De redactie van de Kanaalstreek houdt voor de vierde keer de verkiezing Knoalster van het jaar. Wie neemt over enkele maanden het stokje over van Ben Schomaker uit Musselkanaal?

De naam van de inwoner van de gemeente Stadskanaal - 'die een puike prestatie heeft geleverd of die zijn of haar gemeente nadrukkelijk op de kaart heeft gezet' - wordt door burgemeester Froukje de Jonge op dinsdag 7 januari bekend gemaakt tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in Theater Geert Teis.

Lezers van deze krant kunnen tot 1 december kandidaten aandragen voor de verkiezing van de Knoalster van het jaar. Een absolute voorwaarde is dat de kandidaten in de gemeente Stadskanaal moeten wonen.

Begin december komt de jury bij elkaar in het Streekhistorisch Centrum om de aangemelde kandidaten te beoordelen. Uiteindelijk worden vijf kandidaten genomineerd. De lezers kunnen vervolgens tot eind december stemmen. Ook de juryleden gaan een stem uitbrengen tijdens de tweede jurybijeenkomst.

Zoals eerder gemeld in uw krant wordt de hoofdprijs van de verkiezing Knoalster van het jaar wederom aangeboden door Juwelier Luitjens. Ook notaris Bep Bergman is opnieuw van de partij om een oogje in het zeil te houden. Na afloop schrijft ze onder meer een zogeheten notariële proces-verbaal akte.

Kandidaten kunnen via de mail worden aangemeld.

U wilt meer informatie? Neem dan contact op met (eind)redacteur Paul Abrahams van de Kanaalstreek: M 06-25147406.

Aanmelden

Bron: Kanaalstreek