07.10.2019 Welstad: Dag van de mantelzorg

Zorgen voor naasten is voor de meeste mensen vanzelfsprekend en doen dit uit liefde voor elkaar. In de gemeente Stadskanaal zorgen veel mensen voor hun hulpbehoevende partner, ouder, kind, vriend of buur. De mantelzorger.

In week 46 krijgen de mantelzorgers een extra blijk van waardering voor wat zij doen. Welstad organiseert op 12 en 14 november op verschillende locaties (Stadskanaal, Musselkanaal en Alteveer) een dagdeel waarvoor alle mantelzorgers worden uitgenodigd. Onder het genot van een kop koffie/thee, én een kop soep en broodje kunnen zij genieten van een leuk programma. Elke deelnemer krijgt daarnaast een kleine attentie.

12 november van 10.00 tot 12.00 uur in MFA Lint, W. Diemerstraat 7 te Musselkanaal

14 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Drijscheer, Keiweg 1 te Alteveer

14 november van 16.00 uur tot 18.00 uur in MFA  Noordstee, Berkenstraat 2b te Stadskanaal

Kent u nog mantelzorgers in uw omgeving die nog niet zijn aangemeld, geef ze op en neem ze mee. De nieuwe mantelzorger dient zich voor 1 december aan te melden voor de waardering. Dat kan ook op de Dag van de Mantelzorg. Wij hopen u te mogen ontvangen op de dag van de mantelzorg!

Bedankt…
Voor wie je bent
Voor alles wat je doet
Altijd recht uit het hart
Nooit omdat het moet

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen en deelnemers die willen deelnemen aan de activiteiten!

Website