12.05.2021 WandelenWerkt in Sellingen

De wandelcoaches Eltjo Glazenburg, Els Eckhardt en Ooldrik Modderman van WandelenWerkt  hadden voor woensdag 12-mei weer een prachtige wandeling voorbereid.

Deze keer in samenwerking met de eigenaren van een prachtige tuin aan de Hassebergerweg in Sellingen. De deelnemers hadden zich i.v.m. met de Corona maatregelen allemaal van te voren opgegeven.
Nadat ze zich vanaf 9.00 uur hadden aangemeld bestond er de mogelijkheid om een kop koffie ToGo te nemen waarna de eerste groep voor de wandeling van 12 km vertrok om 9.15 uur. Ook deze morgen waren er weer drie afstanden waaruit men kon kiezen n.l.  12 km, 9 km en 6.5 km. Deze groepen mochten uit maximaal 12 personen bestaan. 

Het eerste gedeelte van de wandeling ging in de directe omgeving van het Ruiten Aa kanaal en langs het helofytenfilter. Het tweede gedeelte door het stroomdal van de Ruiten Aa en het prachtige natuurgebied richt de Beetse.

Terug bij het startpunt was er weer de mogelijkheid te genieten van een kop heerlijke soep met een broodje. Uiteraard ook ToGo.

Foto’s: Jan Bossen Onstwedde.info