14.02.2024 Jongeren gezocht voor nieuwe radioshow

Impacter en RTV1 zoeken jonge vrijwilligers voor nieuwe radioshow.

Jongerenplatform Impacter Stadskanaal en RTV1 slaan de handen ineen: Impacter gaat namelijk een radioshow bij de omroep maken, speciaal voor en door jongeren. Maar daarvoor zijn er nog wel extra handjes nodig.

‘We zijn druk opzoek naar vrijwilligers voor dit programma’, vertelt Yorick Vegter van Impacter. ‘Dus jongeren uit Stadskanaal die van radio houden en altijd al een programma wilden maken, zijn van harte welkom.’ Van presentatoren tot technici, en van sidekicks tot mensen met een vlotte pen, Impacter kan ze allemaal goed gebruiken.

Hoe het programma er precies uit komt te zien moet nog bepaald worden. ‘Dat laten we aan het team als deze samengesteld is’, legt Vegter uit. ‘We willen dat het echt een programma voor en door jongeren is. Een programma dat dus gemaakt wordt door jonge mensen, want die weten precies wat er in die brede doelgroep (12 tot 30 jaar red.) speelt.’

Het nieuwe programma moet in de loop van 2024 op de vrijdagavond bij RTV1 te horen zijn. Mocht je interesse hebben om mee te doen kun je een bericht sturen naar Impacter via Instagram of stuur een E-mail.

E-mail

Website Impacter