28.05.2021 Geen Pagefestival: wel Classic Pagepop

Al twee jaar zit de organisatie van het Pagefestival mopperend en grommend thuis op de bank met een kopje groene thee met munt. Weer geen Pagefestival, moeten we nog een jaar wachten... Het duurt allemaal veel te lang, ondanks de versoepelingen.

Maar wacht, er zijn versoepelingen??? 'Als wij nou eens...' En zo ontstond het idee om in dit wederom Pagefestivalloze jaar toch nog een mooi muzikaal evenement op touw te zetten.

Het idee is heel simpel: gewoon lekker bandjes kijken op het Dagcampingterrein in Pagedal. Eén dag, zes bandjes, veel feest der herkenning, lekker hapje en drankje erbij en voor even weer dat weergaloze festivalgevoel in Stadskanaal. Inclusief afterparty.  

En dat is wat het wordt op 11 september: Classic Pagepop. "Namen en tijden maken we later bekend, we verklappen nu alvast dat we er een knalfeest van maken", zegt voorzitter Nico Wiersema. "En, zucht, we zeggen het er nog maar een keer bij, omdat het moet: natuurlijk alleen als het allemaal een beetje opschiet met die versoepelingen."